ET VERDIG ALTERNATIV

Seremonier

Ikke alle kjenner seg igjen i kirkens eller human-etiske seremonier. For de som ønsker et verdig alternativ i harmoni med naturen, kan våre ritualer passe.

Som et godkjent trossamfunn har vi alle rettigheter til å utføre ritualer og seremonier som navnedag/dåp, konfirmasjon, vielse og begravelse.

Vi kan også utføre andre seremioner og markeringer, for eksempel til jubileumsfester eller andre markeringer.


 

NAVNEDAG & DÅP

Å ønske et nytt liv velkommen er en stor feiring. Under seremonien samarbeider foreldre, venner sermoniholderen og de andre til stede om å gi barnet gode energier fra moder jord, naturen og kosmos.

I tillegg gir vi alle anledning til å sende med gode ord som barnet kan ha med seg for resten av livet.

Les mer


KONFIRMASJON & ANDRE FEIRINGER

Hva betyr det å gå inn i de voksnes rekker? For konfirmanter som ønsker å gå sin egen vei, kan våre seremonier være et alternativ.

Vi ser på konfirmasjonen som en mulighet til å finne sin identitet og plass i kosmos - i tillegg til å åpne blikket for både samfunnet, naturen og universet vi lever i.

Les mer


BRYLLUP

Bryllup er vår mest populære seremoni. I denne feiringen av kjærligheten sørger vi for at starten på samlivet er i harmoni med naturens krefter og de kosmiske lovene. Vi henter energier fra både moder jord, naturen og kosmos - og samler gode ord til paret.

Vi holder både intime bryllup og seremonier tilpasset en større feiring.

Les mer

1.jpg

BEGRAVELSE / SJELEFRED

Det er med enorm ydmykhet at vi tar på oss å si farvel til et liv. I Kosmologisk Livstro tror vi at sjelen og energien vandrer videre i kosmos ved livets slutt. Derfor handler våre begravelsessermioner om å sjenke fred over sjelen - og gi de nærmeste muligheten til å minnes livet som var.

Våre begravelser gir både rom for feiring av livet som var, sammen med tid for minner og sorg.

Les mer