Årshjul 2022 Kosmologisk Livstro

Årshjul 2022 for Kosmologisk Livstro.

Årsmøte 2022 ble avholdt fysisk og via Zoom den 20. april 2022 kl 1800 på Oslo Deichmann, Bjørvika.

Styret i Kosmologisk Livstro hadde feiring av Vårjevndøgn søndag 20. mars 2022. Vi feiret vårjevndøgn på Kalvøya og møttes ved brua på Kadettangen i Bærum. Vi markerte at naturen våkner til liv etter en lang hvile, og at nye frø blir sådd.

Seremonien ble åpnet med å påkalle himmelretninger og kraftdyr, og lukket ved avslutning på samme måte. Det ble forklart om hvorfor vi feirer og markerer vårjevndøgn, og etter dette ble det delt, og ledet to kraftsanger til deltagerne. Til slutt hadde vi felles tromming.

Det ble en fin feiring i skogen og ved sjøen, mens solen gikk ned. Vi takket for vinterens lærdom og dvale, og åpnet opp for våren og det nye som skal fødes i hver og en av oss, og kollektivt.

Sommersolverv feiring 21. juni 2022, gikk i år inn i Sarahkkas samisk urfolksfestival, der vi i styret sto på stand for Kosmologisk Livstro hele helga 17-19. juni 2022.

Der ble det avholdt mange sterke seremonier, hver dag i løpet av denne aktuelle helga!

Høstjevndøgn er i år 23. september 2022.

Vi i styret i Kosmologisk Livstro skal avholde en seremoni for Kosmologisk Livstro sine medlemmer og alle andre som ønsker å delta, på kraftstedet ved Lysaker elva, Oslo vest, rett ovenfor togstasjonen, møtested Jar skole. Dette arrangement blir holdt fysisk onsdag 21. september 2022 kl 1800. (Arrangement og mer informasjon om dette kommer senere)

Vintersolverv blir å skje ved Øvresetertjern, Tryvann onsdag 21.12.2022. Seremoni for Kosmologisk Livstro sine medlemmer og alle andre som ønsker å delta, blir avholdt på kraftsted ved Tryvann, Oslo nord. Arrangementet blir onsdag 21. desember kl 1800. (Arrangement og nærmere informasjon kommer senere om denne begivenhet.)

God Sommer!

Med vennlig hilsen

styret i Kosmologisk Livstro, Undis, Anne, Yngvild og Beathe